Om La Vie

Med över 30 års erfarenhet som aktiv representant och säljare inom blomster-, inrednings- samt presentbranschen startades IN PORT SHOWROOM. Visionen från start var en permanent utställning med konkurrerande grossister som ingen trodde skulle acceptera att vistas under ett och samma tak.

Ett urvalsfokus inställt på grossister med kompletterande sortiment har dock fullkomligt suddat ut friktionen mellan samtliga deltagande parter. Snarare har det blivit litet av ett signum för oss att bjuda in olika utställare med det där lilla extra att synas tillsammans. När närmare 20 år passerat och det permanenta IN PORT SHOWROOM är nedlagt är det dags för nästa naturliga utmaning och innovativa affärsidé.

La Vie Design System kan i dagsläget uppvisa tre testbutiker som samtliga fått hjälp med det som hela affärsidén bygger på – allt från ny logotyp och egen hemsida till förenklade inköpsfunktioner och möjlighet till samleverans. Systemet erbjuder dessutom en egen webbshopslösning för butiken, med en fullständigt automatisk digital hantering av varorna – och dessutom en rad ytterligare tjänster utöver detta.

Målet är ändå fortfarande detsamma som vid starten för 30 år sedan: Att göra utställare, leverantörer och kollektioner mer lättillgängliga, attraktiva och synliga genom att samla alla under ett och samma tak. Och inte minst att möjliggöra ett mer kostnads- och arbetseffektivt redskap främst för enskilda butiksägare, både befintliga och presumtiva detaljistkunder.